ANTWERP ROOFING GIANTS

Vakmanschap & specialisatie in platte daken!

Het ervaren Antwerp Roofing Giants team heeft een hart voor de isolatie van uw plat dak. In de Kempen zijn we reeds dé referentie voor alle isolatiewerken aan platte daken. We zijn geworteld in de regio, wat maakt dat we snel en voordelig elk project kunnen starten.

Alle onze medewerkers zijn meer dan algemene dakwerkers, het zijn specialisten in platte daken! Dat maakt een groot verschil! We kennen elk dak tot in de puntjes en beschikken over een ruime materieel, materiaal- en vakkennis.

Wilt u uw plat dak écht zorgeloos isoleren? Dan vertrouwt u op bekwame vakmannen. Kiest u voor de vakman uit uw regio? Dan kiest u voor enkele belangrijke voordelen:

snelle opstarttijd

lage vervoerskosten

een aanspreekpunt vlakbij

betrouwbare referenties

geen tijdverspilling door transport

Dakwerken ADD

Antwerp Roofing Giants (www.platdakisolatieantwerpen.be) is een initiatief van Dakwerken ADD (www.dakwerkenadd.be), gedurende meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een groep van 7 dakwerkers met een gemiddelde vakervaring van 25jaar!

U kan bij ons terecht voor alle soorten dakwerken:

 Algemene dak- en timmerwerken

 Zolder- en dakisolatie

 EPDM

 Roofing

 Zinkwerken

 Loodwerken

 Dakrenovaties

 Dakconstructies

 Dakramen

 Dakkoepels

 Hardhoutwerken

ONZE MOTTO’S

“Wat we maken kost voor de mensen enorm veel geld, dus dat moet dan ook altijd tip-top in orde zijn.”

“Wij krijgen straks 10 jaar spaargeld van onze klant, dus alles moet in orde zijn, en wij kijken niet op een kwartiertje of half uurtje om iets tip-top te krijgen.”

“Wij willen eer hebben aan ons werk en zijn trots op wat we voor de mensen maken.”