Uw specialist voor de isolatie van platte daken in Antwerpen!

Isolatie van topkwaliteit en op en top Belgisch!

Dakwerkers met 101 diensten? Prima. Maar de Antwerp Roofing Giants focussen zich maar één activiteit: de perfecte isolatie van uw plat dak in Antwerpen. Daardoor zijn we hét aanspreekpunt voor architecten, eigenaren en syndicussen die hun plat dak of dat van hun klanten willen laten isoleren. Van materiaal tot afwerking, wij beschikken over alle expertise voor een feilloze afwerking van uw project.

Het resultaat van de isolatie van uw plat dak is voor 25% afhankelijk van de gebruikte materialen. En natuurlijk gebruiken wij enkel de beste materialen. Maar weet u wat écht het verschil maakt? 75% ambacht! Zo krijgt u voor de volle 100% een onovertroffen resultaat.

Wij werken vaak met IKO Enertherm aluminium gecacheerde PIR platen met een dikte van 10 of 12mm. Download  hier de technische fiche waarop u alle nodige informatie kan terug vinden. In tegenstelling tot vele andere worden de isolatieplaten duurzaam bevestigd met PU verlijming ipv koudlijm. De voordelen van deze verlijming zal u tijdens een gesprek duidelijk worden.

Enkel de beste banen zijn goed genoeg!

Als doorgewinterde professionals in isolatie van platte daken, bieden de Antwerp Roofing Giants nu eenmaal de beste service aan  in Antwerpen. Dankzij onze ervaring, onze materiaalkennis én onze vlekkeloze service, zijn we dé geknipte vakman voor de isolatie van uw plat dak.

Door de jaren heen blijven onze Giants zoeken en testen met de beste roofingbanen. Wij kiezen resoluut voor een uniek concept en zijn trendsetter in het gebruik van Aluminium gecacheerde platen in combinatie met een dampdrukverdelende zelfklevende onderlaag. Deze combinatie vergt veel ervaring maar eens vakkundig geplaatst zorgen ze voor een hoogstaand eindproduct!

We beschikken ook over de juiste machines om elk project zo vlot mogelijk af te werken. Kiezels naar beneden halen met een ladderliftje? Daar doen we niet aan! Onze krachtige 25m en 40m kranen verwijderen snel alle kiezels van uw dak. Zo bespaart u al snel een volledige dag werk – én kosten!

Contacteer uw Giant voor grondig advies en piekfijne isolatiewerken!

ARG-lang

Ons eindresultaat mag steeds gezien worden!

Wij beloven niet enkel een volledige vernieuwing van uw dak maar ook de meest doeltreffende isolatie ervan. Door onze specifieke focus op het isoleren van platte daken, gebruiken we ook enkel de beste materialen tegen de scherpste prijzen op de markt.

Bovendien zijn de Antwerp Roofing Giants niet alleen experts in de plaatsing en afwerking van uw plat dak isolatie. We kennen ook onze weg doorheen de regelgeving en energiepremies. Op die manier bespaart u dubbel: u verbruikt minder energie én investeert het absolute minimum.

Met Antwerp Roofing Giants in zee gaan is:

  • één specialisatie: het isoleren van uw plat dak
  • de meest volledige knowhow voor uw plat dak isolatie
  • een snelle, correcte en voordelige service
  • de meest kwalitatieve materialen
  • de meest duurzame afwerking

We gaan hier onze know-how niet aan de grote klok hangen maar we verduidelijken heel graag onze werkwijze en technische bagage tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons meteen en ontvang vrijblijvend advies, subiedieadvies en een vrijblijvende offerte voor uw isolatie project!

Vragen? Wenst u een subsidieadvies, een vrijblijvende offerte?Contacteer ons!

Opgelet

Tegen 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd zijn. Vanaf 2020 kan uw woning strafpunten krijgen met een verhoging van het kadastraal inkomen tot gevolg. Vanaf 2020 is het verboden woningen te verhuren zonder dakisolatie!  Neem geen risico en investeer nú in dakisolatie!

Lees meer: Verplichte isolatie plat dak tegen 2020

Tip

Verhuurt u een woning of appartement en betaald de huurder onder het dak minder dan 500 eur ? Dan is de Sociale Dakisolatiepremie (SDIP) dé manier om voordelig uw dak te isoleren. U kan gemiddeld 65% van de kosten recupereren! De premie wordt rechtstreeks verrekend in de factuur. U betaalt enkel uw beperkte eigen aandeel. Ontdek er meer over bij onze experts!

Lees meer: Uw dakisolatie betaalbaar door premies

Gratis energiescan

Heb jij ook zo een hoge energiefactuur? Wij bieden onder voorwaarden en in samenwerking een gratis energiescan aan inwoners-eigenaars. Doorgaans kan je met een isolatie R-waarde 4,5m² K/W tot 40 % op je energiefactuur besparen door je dak te isoleren!  Wij onderzoeken op welke wijze ze je dak kunnen isoleren en maken vrijblijvend een prijsberekening op.

Bespaar energie en vraag uw gratis energiescan aan

OFFERTEAANVRAAG