Let op! Houd nu rekening met de isolatienorm 2020!

Laat uw dak door de Giants isoleren… voor het te laat is!

De nieuwste regelgeving voor woningen en gebouwen is niet mals… Wist u dat u tegen 2020 uw dak verplicht moet laten isoleren? Indien u dat niet doet, kunt u sancties krijgen. U mag uw woning of appartement niet meer verhuren en uw huurder kan zelfs uw woning onbewoonbaar laten verklaren. Schakel ons in voor de isolatie van uw plat dak in Antwerpen en grijp op tijd in! We verwijzen u voor de meest recente regelgeving graag door de website van de Vlaamse overheid:  Vlaanderen.be

Tot op heden zijn vele platte daken in Antwerpen niet geïsoleerd. Van de 24.000 platte daken, zijn er naar schatting slechts 3400 op een degelijke wijze van isolatie voorzien. Dat wil zeggen dat er tegen 2020 nog 20.000 platte daken geïsoleerd moeten worden in Antwerpen. Dit is een onmogeljke opdracht voor de dakwerkers in Antwerpen. Is úw dak daarbij? Contacteer de Antwerp Roofing Giants snel.

Snel, correct en kwaliteitsvol werk

Wanneer u uw plat dak in Antwerpen laat isoleren door ons, mag u zeker zijn van een onberispelijk resultaat. De Antwerp Roofing Giants focussen zich enkel en alleen op het isoleren van platte daken in Antwerpen. En dat zorgt ervoor dat we onnavolgbare kwaliteit kunnen leveren. Zowel onze stielmannen als onze materialen zijn perfect afgestemd op die ene klus: uw plat dak isoleren in Antwerpen.

Bel of mail de Antwerp Roofing Giants vandaag nog voor de isolatiewerken aan uw plat dak in Antwerpen. U geniet van snelle, correcte en vakbekwame professionals en rekent steevast op een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding voor uw project. Bovendien gaat u in zee met een vakman uit uw regio. We geven u probleemloos een overzicht van onze referenties. Zo kunt u met eigen ogen zien wat het isoleren van uw plat dak in Antwerpen kan opleveren.

Neem nu contact op en ontvang uw gratis offerte!

Besparen, besparen, besparen

Iedereen heeft de mond vol van besparen. Maar met de besparingen die de Antwerp Roofing Giants uitvoeren, verdiént u geld! De talrijke energiepremies voor het isoleren van uw plat dak in Antwerpen, kennen wij op ons duimpje. Gaat u met ons in zee? Dan maken we u met plezier wegwijs in deze regelgeving. Daarnaast kan u ook genieten van een 40% lagere energiefaktuur! Zo betaalt u een zo klein mogelijk prijs voor een zo groot mogelijke opbrengst. Uw plat dak isoleren verplicht? Dat klopt. Maar ú haalt er het meeste voordeel uit!

Bel of mail ons vandaag en ontvang snel uw gratis offerte!

Advies nodig? Wenst u een vrijblijvende offerte?Contacteer ons!

OFFERTEAANVRAAG